Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na grubych oczkach, pieczarki drobno posiekać. Kajzerkę namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z serem, pieczarkami, kajzerką, jajkiem. Doprawić. Wyrobić jednolitą masę. Obtoczyć w bułce tartej. Formować klopsy, usmażyć na oleju, polać sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Takie danie zawsze wszystkim smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne , też takie robię i bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !