Sposób przygotowania

mieso płucze kroję w kostkę zrumieniam na oleju . mięso przekładam do wiekszego garnka , zalewam gorącą wodą ,dodaję listek laurowy i ziele angielskie . gotuję na małym ogniu ok 30 min. zienmiaki i marchewkę obieram kroję na kawałki dodaję do mięsa doprawiam solą i pieprzem . duszę jeszcze 10 min .cebulę kroję w dużą kostkę a por w talarki . kapustę grubo siatkuję dodaję do potrawy razem z cebulą i porem . wlewm bulion i gotuję całośc bez przykrycia ok 10 min . potem przykrywam i dusze jeszcze 30 min . posypuje na koniec natką pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj by się zjadło
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Jak się ma w domu głodomory- w sam raz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Jak się ma w domu głodomory- w sam raz:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    palce lizać:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !