Sposób przygotowania

Flądrę wypłukać i obsypać pieprzem i solą.
Cebulę pokroić w plasterki i wsypać do wysmarowanej olejem blaszki. Na cebuli ułożyć rybę, całość dokładnie zasypać bułką tartą i zalać winem. Piec w piekarniku około 30 minut co jakiś czas polewając sosem spod ryby. Po upieczeniu posypać natką pietruszki.
Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetny sposób na rybke
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !