Sposób przygotowania

Ziemniaki pokrojone w kosteczkę wkładamy do wywaru i gotujemy. Odrywamy ogonki od szczawia, liście posiekać i udusić na masełku , potem dodajemy do rosołu, pokrojona kiełbasę w plastry , wlać zahartowaną śmietanę . Gotujemy 5 minut , jak wlejemy zupę na talerz to dodajemy ćwiartki jajek . Gotową zupę posypujemy zieleniną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kuszące
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smakowicie !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszna zupka,,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ostatnio robiłem,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !