Sposób przygotowania

Grzyby przepłukać i zagotować. Oddzielnie zagotować pokrojoną w kostkę włoszczyznę oraz ziemniaki. Dodać grzyby razem z wywarem. Zabielić serkiem topionym, doprawić do smaku. Podawać ze śmietanką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam zapach grzybów :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    moja ulubiona zupa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedługo sezon grzybowy także będzie pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam zupy grzybowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !