Sposób przygotowania

Do jajka dodajemy przyprawy,do bułki tartej parmezan.Panierujemy zanurzajac paroweczki w jajku a nastepnie w bulce z serem.Obsmazamy na złoty kolor.Podajemy cieple.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    dobre !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosto,szybko i smacznie ,lubię takie przepisy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super na party:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Akurat na Sylwestra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !