Sposób przygotowania

Przyrządzić jedną szklankę sosu. Rozgrzać piekarnik. Cielęcinę i wędlinę pokroić w drobne kawałki, -dodać do sosu, rozgrzać na niewielkim ogniu. Rozłożyć sos z mięsem i wędliną w żaroodporne kokilki jednoporcjowe, posypać z wierzchu drobno pokrojonym serem rokpol i edamskim, zapiec na rumiano. Podając posypać zieleniną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !