Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: czosnek obrać i pokroić w cienkie plasterki. Tymianek i koperek posiekać. Sok z limonek wymieszać z oliwą i posiekanymi ziołami. Opłukać i osuszyć filety rybna. Podzielić na mniejsze porcje. Przełożyć do szklanego naczynia, zalać marynatą, przykryć i odstawić na 2 godziny do lodówki. Kawałki ryby wyjąć z marynaty, posypać solą i pieprzem, ułożyć na posmarowanej oliwą folii aluminiowej. Folię zawinąć. Paczuszki grillować przez 10 minut na rozgrzanym ruszcie. Przed podaniem rozwinąć z folii i udekorować plasterkami limonki i gałązkami ziół

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !