Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka na obiad

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 1\\2 kg
jaja 3 szt
masło 5 dag
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
sól, pieprz
włoszczyzna ok 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka na obiad

Filety rybne pokroić, włożyć do ugotowanego wcześniej wywaru z włoszczyzny, dodać przyprawy i warzywa pokrojone w talarki. Całość gotować ok. 15 min. Jajka ugotować na twardo, posiekać. Podając rybę kłaść na niej warzywa, porcje masła oraz posypać jajkiem i zieleniną. Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak