Sposób przygotowania

Boczek i oliwki kroimy w kosteczkę. Jajka mieszamy z pieprzem. Na suchą patelnię wrzucamy boczek, gdy zacznie się wytapiać wlewamy jajka. Smażymy nieustannie mieszając. Gdy białko zacznie się ścinać dodajemy jeszcze oliwki i kończymy proces smażenia. Można podawać z chlebem i serem camembert.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a oliwkami - a to ciekawostka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z boczkiem bardzo lubię ale z oliwkami nie smażyłam jajek.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie , ja osobiście dałabym zamiast boczku jakąs chudą wędlinkę .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !