Sposób przygotowania

Rybę i cebulę mielimy.

Dodajemy odciśniętą a uprzednio namoczoną w letniej wodzie kajzerkę, jajko i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Dodajemy posiekany koperek a następnie wszystko delikatnie mieszamy.

Jeśli masa jest zbyt luźna dodajemy bułki tartej.

Z masy formujemy okrągłe kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej wymieszanej ze startym parmezanem a następnie smażymy na oleju na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam kotlety rybne. Dwa dni temu zrobiłam podobne kotleciki, z tym że bez sera, a z kalafiorem i brokułem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !