Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,lekko rozwałkować.Kiełbase owinąć ciastem. Ułożyć w naczyniu do zapiekania, ponacinać ciasto co 3 cm.Jajka rostrzepać.posmarować ciasto.Pieczemy 30min w temp 200 st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    to jest przepis dla mnie!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwonka20122

    Idealna propozycja na szybką i dobrą kolację, zasmakuje się w niej każdy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    Biała blada : )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    fajne fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    Rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !