Sposób przygotowania

Mleko, mąkę, jajka, olej, sól i proszek do pieczenia roztrzepać mikserem. Upiec nalesniki, najlepiej wielkości tortownicy.
Pomidory, cukinię, paprykę, bakłażana i cebulę obrać, pokroić w cienkie paski. Poddusić razem. Przekładać naleśniki w tortownicy farszem. Na wierzch posypać startym żółtym serem i posiekaną natką. Piec w 180 stopniach przez 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ale narobiłaś mi apetytu składnikami :) Musi być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !