Sposób przygotowania

Selery obrać i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie pokroić na kawałki i zmiksować. Masło rozpuścić na patelni, dodać mąkę i chwilę podsmażyć, dodać śmietankę i zagotować. Połączyć z selerem, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    interesujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe jak smakuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe jak smakuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !