Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie wyszorować miękką szczoteczką pod bieżącą wodą, ugotować w osolonej wodzie (20 minut). Ziemniaki odcedzić, ostudzić, przekroić wzdłuż na pół, trochę miąższu wydrążyć łyżeczką. Do miseczki przełożyć miąższ ziemniaków, serek, podsmażoną na oleju cebulkę i pokrojone w krążki oliwki. Dodać łyżeczkę posiekanych igiełek rozmarynu, sól i pieprz, wymieszać. Napełnić połówki ziemniaków, piec na gorącym grillu około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam naprawde fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    muszę kiedyś spróbować .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !