Sposób przygotowania

Twaróg wymieszać ze śmietaną, oliwą i koncentratem pomidorowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodać pokrojoną w kostkę paprykę. Wymieszać. Ziemniaki ugotowane na twardo pokroić wzdłuż na pół, smarować pastą twarogową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    bardzo fajne i proste, zrobie kiedys na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zgadzam sie przepis bardzo fajny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !