Sposób przygotowania

Wieprzowinę rozbić tłuczkiem na cienki płat.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu.
Ser zetrzeć na tarce, dodać razem z cebulą i przyprawami do mięsa mielonego, dokładnie masę wyrobić.
Na płacie mięsa wieprzowego, rozsmarować masę i płat mięsa zawinąć w roladę, obwiązać sznurkiem i włożyć do brytfanny.
Piec 1, 25 godz w 190 stop.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !