Sposób przygotowania

Mięso umyć, obrumienić na oliwie, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do rondla, obłożyć posiekaną cebulą, podlać wodą i dusić pod przykryciem około 30 minut. Jabłka obrać, pokroić w cząstki usunąć gniazda nasienne, dodać do mięsa, posypać tymiankiem i bazylią, udusić do miękkości. Sos przyprawić do smaku. Mięso pokroić i polać sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak dla mnie ekstra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !