Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym ucieramy robotem na puch. Dodajemy cały czas ucierając po jednym jajku i śmietanę. Gdy składniki się połączą, siejemy przez sito mąkę z proszkiem, i wyrabiamy ciasto. Gotowe wykładamy na średniej wielkości blaszkę. Śliwki bez pestek, obtoczyć bułką tartą i położyć na ciasto. Po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem.
Temperatura pieczenia: 180C
Czas pieczenia: 45 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    bardzo lubię ciasto ze śliwkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam je.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    musi być wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    naprawde bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !