Sposób przygotowania

Zagotować szklankę wody, włożyć kiełbasę i na małym ogniu przez chwile ja gotować. W garnuszku rozgrzać smalec, dodać posiekaną drobno cebulę,posypać mąką i podsmażyć około 10 minut. Wlać wywar, dodać sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprze oraz cukier i sok cytrynowy, gotować sos, dopóki leciutko nie zgęstnieje, do sosu dodać ugotowaną i pokrojoną w kawałki kiełbasę, wszystko razem zagrzać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warto wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w sosie cebulowym jeszcze nie jadłam, ale z chęcią spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !