Sposób przygotowania

Skórę z udek ściągnąć odciąć końcówkę nogi. Oddzielić mięso od kości (skórę zostawić do napełnienia farszem). Mięso zemleć. Pokrojoną cebulę i pieczarki podsmażyć (osobno). Przyprawić \"delikatem\", solą i pieprzem. Dodać mięso mielone, wymieszać. Farszem wypełnić skórę, końcówkę zaś podwinąć. Całość dobrze opanierować. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    brzmi smacznie
  • 0
    2739711158270963804
    Opublikowano

    Mirosława5

    pycha!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !