Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, odsączyć, zemleć w maszynce do mięsa. Cebulę drobno posiekać,dodać do wątróbki wraz z jajkiem, mąką i przyprawami. Dobrze wymieszać. Kłaść łyżką porcje na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z obydwu stron. Podawać z ziemniakami, surówką lub kiszonym ogórkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Takiego sposobu podania wątróbek jeszcze nie próbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    dzisiaj robiłam i palce lizać :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Muszę wypróbować przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !