Sposób przygotowania

wędzony boczek tniemy na cieńkie plasterki obsmażamy z każdej strony kładziemy na papierowy ręcznik aby tłuszcz wsiąkł w między czasie szykujemy farsz troszkę boczku kroimy w drobna kosteczke do tego dodajemy pokroijony w kostkę ogórek dodajemy majonez i ćwikłe wszytsko mieszamy solimy pieprzymy i dajemy ocet winny mieszamy usmazony wczesniej boczek formujemy na kształt literki c i dajemy liść sałaty lodowej na to kładziemy przygotowany farsz

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Interesujące...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna przystawka
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawy pomysł
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    dziekuję że sie Wam podoba mój pomysł na boczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pięknie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    magdalena63

    bardzo apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !