Sposób przygotowania

Pieczarki, natkę i cebulę drobno kroimy i podsmażamy na maśle. Po chwili dodajemy pokrojone w plasterki wątróbki i smażymy do miękkości, doprawiamy do smaku. Wykładamy na tosty i podpiekamy w piekarniku z termoobiegiem ok 8 min.
A jak ktoś bardzo chce to sypie sobie na wierzch ser, aczkolwiek jak dla mnie to i tak w wersji podstawowej jest mnóstwo kalorii :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    różne dodatki to coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    A co tam kalorie - ja z ?ó?tym serkiem prosz?.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !