Sposób przygotowania

Rybę rozmróź, oprósz curry, papryką, bazylią, solą i pieprzem. Obsmaż na oleju. Czosnek posiekaj. Żółty ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Szpinak (bez rozmrażania) podduś na oleju z 2-3 łyżkami śmietany, czosnkiem, łyżką startego sera, przypraw papryką, solą i pieprzem.
Resztę śmietany podgrzej ze szczyptą papryki. W natłuszczonym naczyniu do zapiekania ułóż ryby, szpinak, posyp serem, polej śmietaną. Piecz 20 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię wszystkie rybki, takiej nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ryba wielu smaków:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ryba wielu smaków:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !