Sposób przygotowania

ryby oczyścić umyć ,pokroić a kawałki ,posolić.W garnku rozgrzać olej,podsmażyć drobno pokrojoną cebulę, potem dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory,podlać wodą i gotować około 10 minut.Włożyć obtoczone kawałki ryby i dusić aż ryby będą miękkie.Na koniec doprawić do smaku solą pieprzem i papryką.Zaprawić śmietana

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam paprykarz! ale sama nigdy go nie robiłam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ja też nie robiłam, ale trzeba się wreszcie zabrać:) Tylko przerabiam gotowe paprykarze...
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja również tylko kupny, a co swojej roboty to najlepsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności, biorę się do roboty
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super lubie okonia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    jadłam różne paprykarze,ale nie z okonia
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super pomysł
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    nie jadłam ale jest na pewno pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    interesujący przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !