Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać jajko, rodzynki, orzechy i pokrojoną w kosteczkę wątróbkę. Farsz doprawić przyprawami. Skórkę z udek podnieść i nałożyć farsz. Udka posypać pozostałymi przyprawami, zawinąć w folię aluminiową i piec piekarniku ok.40 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pysznie się zapowiada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już dawno nie jadłam pychota polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    polecam bo są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    hit wegierskich kafejek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !