Sposób przygotowania

Kaszę gryczaną ugotować. Po ostudzeniu zemleć kaszę w maszynce do mielenia mięsa. Na tej samej maszynce zemleć ser twarogowy. Do kaszy i twarogu dodać jajko, szczypiorek i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z masy uformować kolety, obtoczyć w bułce tartej, usmażyć z dwóch stron. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo smaczne , ponieważ uwielbiam kaszę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !