Sposób przygotowania

Selery i ziemniaki wyszorować szczotką, opłukać, włożyć do wrzącej wody, ugotować. Selery i ziemniaki obrać z łupin. Pokroić w cienkie talarki, przyprawić do smaku solą, octem, cukrem. Układać na salaterce na przemian warstwami ziemniaki i selery. Każdą warstwę pokryć małą ilością majonezu. Na koniec oblać resztą majonezu, posypać kolendrą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczna sałatka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !