Przepis i sposób przygotowania na: Krem z pieczarek z pietruszką
Bagietkę pokroić na centymetrowe plastry, posmarować po obu stronach oliwą, wstawić na 5 min do piekarnika.
Krem podawać ze szczyptą świeżej pietruszki i grzankami.
Smacznego :)
bulion drobiowy | 2 litry |
pieczarki | 1 kg |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżki |
sól | do smaku |
natka pietruszki | 1 łyżka |
udka z kurczaka | 2 szt. |
olej do smażenia | 3 łyżki |
śmietana 30% | 2 łyżki |
bagietka | 1 szt. |
oliwa | 1 łyżka |
cebula | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: