Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Włoskie tosty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kawalki
mozzarella 1 kulka
mąka
jajko
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Włoskie tosty

Z chleba tostowego usunac skorki. Mozzarelle pokroic na plastry. Ulozyc 2 plastry na jednym kawalku chleba i przykryc to drugim. Zlepic konce palcami. Obtoczyc w jajku i mące. Smażyc na zloty kolor na niewielkiej ilosci oleju.Podawać z ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak