Sposób przygotowania

Pomidory umyć, odciąć piętki, wydrążyć miąższ. Makrelę oczyścić z ości, rozgnieść widelcem, dodać posiekaną cebulkę razem ze szczypiorem, pokrojone w kostkę jajka, drobno posiekany czosnek. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku. Przygotowanym nadzieniem napełnić wydrążone pomidory. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !