Sposób przygotowania

Szczypiorek płuczemy i szatkujemy , całą główkę czosnku przeciskamy przez praskę , masło kładziemy w miejscu gdzie bardzo szybko może się roztopić . Masło łączymy z czosnkiem i szczypiorkiem , na koniec doprawić do smaku.Wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    ahh uwielbiam takie chyba sobie dzisiaj zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    pyszne bo czosnkowe :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !