Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w wodzie ok 2 godziny. Potem śledziki kroimy na paseczki, cebulkę kroimy w piórka. Układamy w misce warstwami: śledzie, cebulka , najlepiej aby były dwie trzy warstwy. Między warstwy dodać pieprz i pokruszony liść laurowy, zalewamy wszystko olejem. Najlepiej aby śledziki przynajmniej 12 godzin poleżały w lodówce.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/101474/sledzie-z-czosnkiem.html prosze mi powiedziec czym się rożnią śledzie na zdjeciu przy przepisie z linku i tym tutaj??? chyba tylko lekko przyciętym zdjęciem dla niepoznaki!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super z chlebkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !