Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy jajko , bułkę czerstwą odciśniętą , przyprawy wszystkie , i kapustę poszatkowana , dobrze sparzoną , oraz cebulę . Wszystko wyrabiamy ręką , formujemy kotleciki i smażymy . W miedzy czasie wstawiamy w niewielkim garnku wodę wrzucamy kostkę warzywna albo drobiową i po usmażeniu tych kotletów wrzucamy do garnka i kotlety mają się gotować co najmniej godzinę aby kapusta była w środku miękka . Wody nie dolewamy jak będzie ubywać , to wlewamy sos gotowy , który przyrządziliśmy tak jak jest opisane na opakowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    w sam raz na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !