Sposób przygotowania

Warzywa obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę i brukselkę pokroić na kawałki. Przygotowane warzywa zalać gorącą wodą, dodać sól, masło, groszek i pokrojone ziemniaki. Gotować około 30 minut. Po zdięciu z ognia dodać śmietanę, natkę pietruszki i szczypiorek, przyprawić do smaku. Podawać zaraz po przyrządzaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie jarzynowe zupki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczny przepisik
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie zupy bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !