Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Zagotować 0,5 litra wody z podanymi przyprawami i czosnkiem. Włożyć kiełbasę i parzyć ją ok.30 min. Woda ma tylko mrugać, a kiełbasa jest gotowa, kiedy po wkłuciu widelca, wypływająca woda jest biała.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    bardzo lubię białą kiełbase
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    uwielbiam białą kiełbasę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    biała kiełbasa to moja ulubiona, muszę dodać, że zawsze robimy ją sami i zamrażamy, jak sie robi pusto w zamrażarce, tzn. że czas na nową produkcję. A tak po za tym nigdy nie parzyłam jej z przyprawami, muszę tym razem spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    evita0007

    super kiełbaska,ja lubię również podsmażoną z piekarnika :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna133

    nie ma to jak swoje wyroby :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kupiłam białą kiełbasę i nie bardzo wiedziałam co z niej zrobić.Z nieba mi spadłaś z tym przepisem!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    Ambitny, widze, że Pani tez banalne przepisy dodaje a jednak uznała, że się komuś przyda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Henryka2

    Banalne, ale prawidłowe technologicznie a nie badziewie walone w ilościach hurtowych,żeby blenderek zarobić....
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    biała zrobiona samemu jest najlepsza, wtedy i przypraw do gotowania nie potrzeba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !