Sposób przygotowania

łopatkę umyć i przyprawić marynatą przyrządzoną z oliwy,przyprawy do mięsa wieprzowego,czosnku posiekanego i kucharka wszyatkie te przyprawy wymieszać i posmarować mięso z każdej strony odstawić w chłodne miejsce na ok.2 godz.aby przeszły przyprawami i upiec w rozgrzanym naczyniu z każdej strony na rumiano wlać ok.3/4litra wody i gotować do miękkości,tak przygotowaną potrawę podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super obiad!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takie mięsko zawsze smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !