Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z serc wieprzowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca wieprzowe 500g
masło 3łyzki
papryka 1
pieczarki 200g
natka pietruszki
mąka 2łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z serc wieprzowych

Serca rumienimy na rozgrzanym maśle posypujemy przyprawami, zalewamy szklanka wody, dodajemy pokrojone w kostkę warzywa, całośc dusimy ok pół godz. Zagęszczamy maka i doprawiamy. Podajemy z kaszą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak