Sposób przygotowania

Zagotować litr, wody. Posolić. Dodać pokrojoną pietruszkę i seler, posiekaną cebulę podsmażyć na maśle, dodać do gotujących się warzyw. Ziemniaki pokroić w kostkę, dodać do zupy. Gotowac do miękkości, potem przetrzeć przez sito. DOprawić. Zabielić śmietaną, dodac zieleninę. Z bułki przygotowac grzanki. Wsypać do zupy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj nie skorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !