Składniki:
wywar kości i warzyw | 1,5 l |
ziemniak | 600 g |
kiełbasa | 150 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 sztuk |
mąka | 2 łyżka |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
czosnek | 1 szczypta |
papryka marynowana | 1 szczypta |
wywar kości i warzyw | 1,5 l |
ziemniak | 600 g |
kiełbasa | 150 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 sztuk |
mąka | 2 łyżka |
natka pietruszki | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
czosnek | 1 szczypta |
papryka marynowana | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: