Składniki:
szpinak świeży | 40 dag |
masło | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 2 łyżki |
mięso mielone | 25 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
bulion | 1 kostka |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
szpinak świeży | 40 dag |
masło | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 2 łyżki |
mięso mielone | 25 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
bulion | 1 kostka |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: