Składniki:
okoń | 1kg |
woda | 3,5l |
pieczarek | 15-20 |
cebula | 1 duża |
mąki pszennej | 2 łyżki |
zierenek pieprzu | 5-7 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
trochę zalewy z ogórków | |
oliwek | 12-15 |
świeżej zieleniny | 100g |
kapusta kiszona | 1 szklanka |
okoń | 1kg |
woda | 3,5l |
pieczarek | 15-20 |
cebula | 1 duża |
mąki pszennej | 2 łyżki |
zierenek pieprzu | 5-7 |
Liść laurowy suszony Prymat | |
trochę zalewy z ogórków | |
oliwek | 12-15 |
świeżej zieleniny | 100g |
kapusta kiszona | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: