Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z ryby :
Do zupy podać osobno groszek ptysiowy .
bulion rybny | 3 kostki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
filety rybne | 1/2 kg |
marchew | 1 szt. |
pietruszka | 1/2 szt. |
seler | 1/16 szt. |
por | 1/4 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
Pieprz biały mielony Prymat | |
natka pietruszki | 2 łyżki (usiekane) |
sól | |
woda | 1,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: