Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kminkowa
Przygotować kluski: do miseczki z kasza wbić jajka, dodać miękkie masło, doprawić przyprawą KUCHAREK i wyrobić drewnianą łyżką na gładką masę. Odstawić na 20 min.
torebka Kminku PRYMAT | 6 dag |
mleka szklanka | 1 szt |
wywar mięsny | 1 l |
szklanka śmietany | 3/4 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
przyprawa KUCHAREK | 1 szt |
Pieprz biały mielony Prymat | 3 g |
kasza manna | 15 dag |
jajko | 2 szt |
łyżka masła | 1 szt |
przyprawa do potraw | 3 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: