Przepis i sposób przygotowania na: Zupa brokułowa z mięsną wkładką
Kroki postępowania
Dodać kostkę rosołową, ziele, sól, pieprz..
Gotować kilkanaście minut. Doprawić do smaku.
Na koniec dodać śmietanę i posiekaną natkę pietruszki.
woda zimna | 2.5 l. |
schab bez kości | 300 gram |
ziemniaki | 3 szt. |
brokuł | 400 gram |
marchew | 1 szt. |
ziele angielskie | 2 kulki |
sól i pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2-3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: