Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
brokuł | 1/2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
żółty ser starty | 1/2 szklanki |
białe wino | 4 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 2-3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 (wędzona) |
pierś z indyka | 1 kg |
brokuł | 1/2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
żółty ser starty | 1/2 szklanki |
białe wino | 4 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 2-3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 (wędzona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: