Składniki:
10 młodych ziemniaków | |
duża garść rukoli | |
pół puszki fasolki szparagowej | |
1 czerwona cebula | |
1 ząbek czosnku | |
pół łyżeczki octu balsamicznego | |
1 łyżeczka musztardy | |
2 łyżki oleju rzepakowego | |
1 łyżeczka ziół prowansalskich | |
sól | |
pieprz |
10 młodych ziemniaków | |
duża garść rukoli | |
pół puszki fasolki szparagowej | |
1 czerwona cebula | |
1 ząbek czosnku | |
pół łyżeczki octu balsamicznego | |
1 łyżeczka musztardy | |
2 łyżki oleju rzepakowego | |
1 łyżeczka ziół prowansalskich | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: