Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z tortellini pod warzywno- pomidorową pulpą
Kroki postępowania
Podawać od razu posypaną natką po wyjęciu z pieca.
tortellini | 25 dag |
przecier pomidorowy | 300 ml |
bakłażan | 1 sztuka |
cukinia | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
papryczka chili | 1 sztuka |
ser żółty | 15 dag |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
natka pietruszki | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: