Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z mięsem mielonym i talarkami
Kroki postępowania
Zapiekankę wkładamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy przez ok godzinę w temperaturze 180 stopni.
ziemniaki | 5 sztuk |
mięso mielone | 0,5 kg |
śmietana 30% | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
majeranek | |
bazylia | |
papryka mielona | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
ser żółt | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: